Keitä Olemme?

Nes Travel on vuonna 1998 perustettu, Istanbulissa toimiva incoming -matkatoimisto. Olemme täyden palvelun DMC ja  Turkin-matkailun asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme kaikentyyppisiä Turkin-matkailuun liittyviä suunnittelu- ja maapalvelupaketteja. Olemme sekä Türsabin (Turkin matkatoimistoliiton) jäsen että SMAL:n (Suomen matkatoimistoalan liiton) toimialajäsen.

Miksi valita meidät?

Olemme olleet mukana alusta asti ensimmäisten yritysten joukossa markkinoiden Istanbulin ja muun Turkin räätälöityjä matkailupalveluja Suomen B2B-markkinoille. Ainoastaan erilaistumattomien massapakettien myymisen sijaan olemme valinneet kerryttää erikoisosaamista ja rakentaa laajapohjaista asiantuntijuutta, joka palvelee kaikenlaisia loppuasiakkaita. Pitkä kokemus ja tuhannet ryhmät on luonut laajan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston, jonka ansiosta hallitsemme isotkin organisaatiot.

Toimintamme lähtökohtana on aito välittäminen asiakkaista, vastuullisuus työstämme ja sitoutuminen itsemme kehittämiseen. Olemme kohdeasiantuntija, joka osaa, sekä kohdeasiantuntija, joka välittää! Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen asiakaslähtöisyyteen, panostamme laatuun ja hyvään palveluun sekä tarjoamme asiakkaillemme vain sellaista, mikä olisi kyllin hyvää itsellemmekin!

Laaja kokemus alalla, ammattimainen tiimimme, panostus laatuun ja täydelliseen palveluun sekä halumme kehittyä takaavat onnistuneen lopputuloksen!

Palvelumme

Pakettimatkojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme juuri heidän tarpeidensa mukaan räätälöityjä matkoja ja palveluita.

Tarjoamme muun muassa majoitusvaihtoehtoja, retkiä, opaspalveluita,  lentokenttäkuljetuksia ja tilauskulkuneuvoja. Kanssamme voit myös suunnitella esimerkiksi kokousmatkoja, erityyppisiä tapahtumia  ja tilaisuuksia, teema -ja harrastematkoja tai juuri teidän tarpeitanne vastaavaa kaupunki- tai rantalomaa.

Lue lisää räätälöidyistä paketeista ja muista palveluistamme : www.nestination.com tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse tiedustelut@nestravel.com.

Nes Travelin tiimi

Töihin Nes Travelille?

Oletko kiinnostunut töistä tai työharjoittelusta matkailualalla?

Voit lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse hr@nestravel.com.

Kuvia matkan varrelta

error: Content is protected !!