NES Travelin erityismatkaehdot

VARAUS JA SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Varaukset voi tehdä nettisivuillamme, sähköpostitse, puhelimitse tai  NES Travelin varaus lomakkeella netissä.Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä maksu on maksettu. Varaukset ovat henkilökohtaisia eivätkä siirry nimenmuutoksen yhteydessä toiselle henkilölle.

 

MAKSUT

Jos matkan alkuun on yli 3 kuukautta, voi asiakas maksaa ensin haluteessaan vain varausmaksun 199€/henkilö. Matkan loppusumma tulee olla maksettu viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkua.  Jos haluatte maksaa ensin vain varausmaksun, ilmoitattehan asiasta.

Jos matkan alkuun on alle 3 kuukautta tai asiakas ei ilmoita haluavansa maksaa ensin varausmaksun, matkan hinta maksetaan kerralla kokonaisuudessaan ja maksu täytyy suorittaa 3 päivän sisällä varauksesta/laskun saamisesta (ellei laskussa erikseen mainita tai toisin ole sovittu). Jos matkan alkuun on alle 46 vuorokautta tulee maksu suorittaa välittömästi laskun saatuanne (ellei laskussa erikseen mainita tai toisin ole sovittu).

 

Maksutavat:

1. Luottokorttimaksu:  Matkan voi maksaa varauksen yhteydessä nettisivuillamme luottokortilla. https://www.nestravel.com/lasku

2. Mail order – luottokorttimaksukaavake:Maksun voi maksaa myös täyttämällä luottokorttimaksukaavakkeen, jonka voimme lähettää halukkaille sähköpostitse. Kyseinen kaavake tulee lähettää täytettynä meille (passikopion ja luottokorttikopion kanssa), jonka jälkeen matkan maksu veloitetaan kortiltanne maksupäätteellämme. Ei lisämaksua.

3.Maksu pankkitilille:Matkan voi maksaa pankkitilillemme alla olevien tietojen mukaisesti.

Yritys: Supernet-Nes İnt. Ltd. Sti.

Pankki : Ziraat Bankasi

Osoite: Halaskargazi Cad. No 15 34367 İstanbul

Konttori: Harbiye / 687

IBAN TR650001000687545759085003

Swift Koodi: TCZBTR2A

Pankkisiirron yhteydessä tulee asiakkaan maksaa ulkomaanmaksun kulut ja selvittää ensin sähköpostitse (varaa@nestravel.com) lisämaksun suuruus.

Mikäli asiakas ei maksa maksua määrättyyn ajankohtaan mennessä, eikä ole yhteydessä asian tiimoilta, matka peruuntuu automaattisesti.

 

PERUUTUSEHDOT

Matkustaja voi peruuttaa matkan ilman erityistä syytä seuraavasti:

 • Jos matka peruutetaan viimeistään 61 vrk ennen matkan alkua, peritään varausmaksu/toimistokulut (199 € / asiakas).
 • Jos matka peruutetaan 60-46 vrk ennen matkaa, peritään 70% (vähintään 199€/ hlö) matkan hinnasta.
 • Jos matka peruutetaan  45 vrk – 0 vrk ennen matkan alkua, peritään 100 % matkan hinnasta.

Matkanjärjestäjä peruuttaa:

Matkojen toteutuminen riippuu osallistujamäärästä. NES Travelilla on oikeus peruuttaa matka liian vähäisen osallistujamäärän takia. Matka voidaan peruuttaa viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua ja siitä ilmoitetaan kirjallisesti.

Huom! Jos teet matkavarauksen alle 10 päivää ennen matkaa, täytyy Nes Travelin vahvistaa ensin lentoyhtiöltä onko kyseiselle matkalle vielä paikkoja jäljellä. Jos paikkoja ei ole, peruuntuu varauksenne.

NES Travel pidättää myös oikeuden perua matkan Force Majeure -tilanteessa.

 

KORVAUSVAATIMUKSET

Mikäli matka ei joiltain osin vastaa asiakkaan odotuksia, hänen tulee kohteessa ottaa yhteyttä oppaaseen tilanteen korjaamiseksi. Tällöin täytetään palvelulomake, joka liitetään mahdolliseen jälkikäteen tehtävään korvausvaatimukseen, siltä osin kun asiaa ei ole voitu korjata kohteessa.
Korvausvaatimukset on tehtävä aina kirjallisesti ja viimeistään kuukauden kuluessa matkan päättymisestä.

 

HINNANMUUTOKSET

NES Travelillä on sopimuksen päättämisen jälkeen oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua matkan hintaa seuraavilla perusteilla:

 • Matkan hintaan vaikuttavien verojen ja muiden julkisten maksujen muutokset.
 • Kuljetuskustannusten muutos, johon matkanjärjestäjä ei ole voinut vaikuttaa ja jota matkanjärjestäjä ei ole voinut ottaa lukuun sopimusta päätettäessä.
 • Matkan kustannuksiin vaikuttava valuuttakurssien muutos

Matkanjärjestäjän on ilmoitettava uusi hinta matkustajalle niin pian kuin mahdollista sekä kerrottava lisäksi, mikä on ollut hinnanmuutoksen peruste ja mitä matkapaketin osia muutos koskee. Jos hinnanmuutos on yli 10% on matkustajalla oikeus perua matka ja saada rahansa takaisin.  Jos muutos on 10% tai alle, pätevät yleiset peruutusehdot.

Matkan hintaa ei saa korottaa sovittua matkan lähtöaikaa edeltävien 21 vuorokauden aikana.

Matkanjärjestäjällä ei tänä aikana ole myöskään velvollisuutta alentaa hintaa.

 

MATKANJÄRJESTÄJÄN OIKEUS TEHDÄ MATKAOHJELMAAN VÄHÄISİÄ MUUTOKSIA

 • Jos matkanjärjestäjä ei voi siitä riippumattomista syistä noudattaa sovittua matkasuunnitelmaa, matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa hotellia, yöpymispaikkaa, kuljetusvälinettä ja aikataulua tai tehdä matkaohjelmaan muita muutoksia, jotka eivät olennaisesti muuta matkan luonnetta. Muutoksista on ilmoitettava matkustajalle niin pian kuin mahdollista.
 • Vähäisen osanottajamäärän vuoksi matkanjärjestäjällä on oikeus muuttaa kuljetusvälinettä, reittiä ja aikataulua, jos muutokset eivät olennaisesti muuta matkan luonnetta. Muutoksista on ilmoitettava matkustajalle viimeistään 14 vuorokautta ennen matkan alkua.
 • Matkustaja on edellä tarkoitetuista muutoksista huolimatta velvollinen maksamaan matkan hinnan ja muut sovitut maksut.

HUOMIO: Nämä ehdot eivät päde lisämaksullisiin retkiin ja muihin lisäpalveluihin kohteessa.

Muuta:

 • Nes Travel pidättää oikeuden käyttää keräämiään henkilötietoja
 • Nes Travel ja sen tytäryhtiöt voivat lähettää sähköpostia keräämiinsä sähköpostiosoitteisiin

 

Onko sinulla kysyttävää ehtojamme koskien? Ole yhteydessä: terms@nestravel.com.

(Nämä ehdot ovat voimassa helmikuusta 2016 eteenpäin, Nes Travel pidättää oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin ilman erillistä ilmoitusta)

Post Discussion

Be the first to comment “NES Travelin erityismatkaehdot”

error: Content is protected !!