Bysantin Konstantinopoli – retki

€55,00


Retkiohjelma

Istanbulin historia on monipuolisuudessaan hämmästyttävä ja tarjoaa upeita tarinoita eri kansakuntien ajoilta. Bysantin aikoihin pääsemme tutustumaan Hippodromin aukiolla ja Hagia Sofian museossa.

Mahtivaltio Rooman merkitys tämän upean kaupungin kehitykseen on merkittävä. Nova Roma eli Uusi Rooma - tittelin kaupunki sai vuonna 330, kun kaupungista tuli Rooma valtakunnan pääkaupunki. Läntisen osan hajottua 400 – luvullakaupungin itäinen osa eli Bysantti jatkoi kehitystään ja Konstantinopolista tuli Euroopan uskonnollinen ja kulttuurillinen keskus. Bysantin valtaa jatkui vuosisatojen ajan aina vuoteen 1453, ottomaanien kaupunginvalloitukseen saakka.

Hippodrom oli Bysantin ajan hurjien kilpa-ajojen näyttämö, joka on tunnettu värikkäistä tarinoista ja merkittävistä tapahtumista. Nykyään aukiolla on muutama upea monumentti, joiden tarinat ajoittuvat eri aikakausille.

Matkamme jatkuu Hagia Sofian museoon, Istanbulin sieluun ja yhteen maailmanhistorian tärkeimmistä rakennuksista. Bysanttilaisen rakennustaiteen mestariluomus muutettiin kirkosta moskeijaksi ottomaanivalloittajien toimesta. Tässä maagisen tunnelman museossa pääset ihastelemaan, kuinka kauniisti kristinuskon ja islaminuskon elementit sulautuvat toisiinsa ja kuulet kiehtovia tarinoita vuosisatojen varrelta.

Retki sisältää: Opastuksen, kuljetukset ja sisäänpääsymaksut. Alle 3 -vuotiaille lapsille retki on ilmainen.

Minimiosallistujamäärä: 4 (maksavaa asiakasta)

Retki järjestetään: Perjantaina

Lähtöajat: 13:00 (aloitusaika voi hieman vaihdelle hotellin/lähtöpaikan sijainnista riippuen)

Retken kesto: n. 3,5h

Muuta: Jos olet kiinnostunut erityisesti teitä varten räätälöidystä retkestä, ota yhteyttä varaa@nestravel.com

Activity type : Specific Date
Maximum number of people : 1
Available
Not Available
Selected
Departure date:
Start time:
Adults:
Children:
Infant:

Activity Reviews

error: Content is protected !!